Mennyiért vásárolhatok karácsonyra laptopot?


Navon olcsó netbook laptopLaptop árak 2017 végén

Karácsonyra a fa alá egy szép új laptopot tenni nagy öröm lehet annak is, aki adja és annak is, aki kapja. A laptopok ára azonban meglehetősen magas, ezért gondosan meg kell vizsgálni, hogy milyen kütyük vannak jelenleg a boltokban. Az ismeretlen márkájú, de olcsó laptopok esetében figyelembe kell venni azt is, hogy a későbbi javítás drága vagy lehetetlen feladat lesz. A legolcsóbb laptopok jelenleg Navon és Alcor márkáju gépek.

Laptop olcsó áron

A legolcsóbb fellelhető laptop a NAVON Stark NX11, mely valójában netbook. A kütyü Intel Atom Z3735F processzorral rendelkezik, ehhez 2GB memória és 32 GB SSD meghajtó jár, integrált Intel HD Graphics videokártya és DOS operációs rendszer. Ezért a konfigurációért mindössze 40 ezer forintot kell fizetnie annak, aki olcsó áron szeretne gépet vásárolni.

Az Alcor alapgépe már 14 hüvelykes kijelzővel rendelkezik és 63 ezer forintért megvásárolható. Az ALCOR Snugbook Q1411 Intel Atom x5-Z8350-es processzorral 4 GB memóriával, 32 GB eMMC meghajtóval, Intel HD Graphics 400 videokártyával és Windows 10-es operációs rendszerrel hívja fel magára a figyelmet, bár a márka nevét nem gyakran halljuk.

Az ismertebb márkák közül az Acer netbookját vásárolhatjuk meg 78 ezerért. Az ACER Aspire ES1-132-nek 11,6 colos kijelzője van, amihez Intel Celeron N3350-es processzor, 4 GB memória, 32 GB merevlemez és Intel HD Graphics 500 videokártya jár. A gép árában a Windows 10 Home operációs rendszer is benne van.

Mindössze 80 ezerért kaphatjuk meg az Asus VivoBook Max X541NA-GQ028 notebookot. Intel Celeron N3350-es processzor 4 GB memória, 500 GB merevlemez és Intel HD Graphics 500-as videokártya teszi teljessé a karácsonyi örömöt.

Mennyiért vásárolhatok karácsonyra laptopot? A karácsony nem lehet igazán teljes egy jó ajándék nélkül szeretteink részére. Jó minőségű, nem túl nagy teljesítményű, de olcsó laptopok árait hasonlítottuk össze, egyszerűen ás gyorsan, hogy mindenki megtalálhassa a legmegfelelőbb kütyü típust, amit még megvásárolhat. További érdekes és izgalmas témák: laptop szerviz, laptop vásárlás webshop, Alcor típusú gép, Acer töltő, laptop ár lista, tippek és tanácsok akkumulátor használathoz.

https://laptop.blogstar.hu/./pages/laptop/contents/blog/45910/pics/lead_800x600.png
tippek és tanácsok
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?